.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

کد تخفیف 5 درصدی برای پاوربانک

سلام دوستان خوبین همگی؟ این سایت برای پرفروش ترین پاوربانک هاش کد تخفیف گذاشته قیمتشم مناسبه تخفیفاشم خوبه اگه خواستین یه سری بهشون بزنین مرسیییی.

 

 

شارژر همراه ای دیتا مدل P20000D ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

قیمت با اعمال کد تخفیف: 199هزارتومان

 

 

شارژر همراه ای دیتا مدل P12500D ظرفیت ۱۲۵۰۰ میلی آمپر ساعت

قیمت با اعمال کد تخفیف: 147هزارتومان

 

شارژر همراه ای دیتا مدل PT100 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

قیمت با اعمال کد تخفیف: 118هزارتومان



:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : mahtab
ت : پنج شنبه 4 بهمن 1397
.

آموزش تصویری آپدیت کارت گرافیک انویدیا

 

کارت گرافیک یکی از اجزای مهم لپ تاپ است که برای محاسبات بسیار زیاد و دقیق برای رندرینگ یا آماده سازی تصاویر مورد استفاده قرار می‌گیرد و با استفاده از آن است که می‌توانید تصویری را بر روی صفحه نمایش خود مشاهده کنید. ازینرو درایو های کارت گرافیک برنامه ها یا نرم افزار هایی هستند که وظیفه ی کنترل سخت افزاری کارت گرافیک را برعهده دارند. برای اینکه کارت گرافیک شما در حین اجرای بازی ها یا برنامه های سنگین عملکرد خوبی داشته  باشد و به طور روان بازی یا برنامه رو اجرا کند باید به بروزترین نسخه آپدیت شود.

 

برای آپدیت کارت گرافیک در مرحله اول باید بدانید که مدل کارت گرافیک و نام شرکت سازنده چیست؟ ما در این مقاله نحوه آپدیت درایور کارت گرافیک انویدیا و دانلود درایور کارت گرافیک انویدیا را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

 

مشاهده مدل کارت گرافیک :

برای فهمیدن مدل کارت گرافیک دستگاه طبق مراحل زیر پیش بروید:

۱- کلیدهای ترکیبی (win)ویندوز+R را همزمان فشار دهید.

۲- عبارت Dxdiag را در پنجره جدید تایپ کنید و اینتر را (Enter) بزنید.

۳-در پنجره جدید روی قسمت display بروید.

۴- مدل کارت گرافیک شما در قسمت chip type نوشته شده است.

برای مثال مدل کارت گرافیک طبق تصویر زیر Geforce 9400 است.

 

 

 

 

اگر از طریق Dxdiag نتوانستید وارد شوید به کنترل پنل (control panel) ویندوز بروید بعد وارد قسمت Device Manager شوید و با بازکردن آن و کلیک بر روی Display Adapters مدل و مشخصات کارت گرافیک خود را مشاهده می کنید.

 

آپدیت کارت گرافیک انویدیا

 

 

برای دانلود آخرین نسخه درایور کارت گرافیک می توانید روی مدل کارت گرافیک خود در Device Manager راست کلیک کرده و گزینه Update Driver Software را بزنید.

 


 

وارد شدن به سایت انویدیا (Nvidia) برای آپدیت کارت گرافیک انویدیا

 

پس از انجام مراحل بالا به سایت انویدیا می رویم.

۱-در سایت وارد قسمت Nvidia Driver Downloads شوید.

۲- قسمتی را می بینید که باید اطلاعات و مدل کارت گرافیک خود را وارد کنید.

 

آپدیت کارت گرافیک انویدیا

 

۳- در اولین قسمت Product Type رو می بینید که باید Geforce را انتخاب کنید.

۴- حالا در قسمت Product Series باید سری کارت گرافیک را مشخص کنیم مثلا از ما که ۹۴۰۰ است باید سری ۹ را انتخاب کنیم. یعنی Geforce 9 series

۵- بعد به قسمت Product می رویم که در اینجا باید مدل کارت گرافیکمون رو مشخص کنیم برای مثال Geforce 9400

در مرحله بالا این امکان وجود دارد که بعضی از کارت گرافیک ها قسمت Product رو نداشته باشن ، بنابراین فقط کافی است که قسمت Product series را انتخاب کنند. مثل کارت گرافیک انتخابی ما

همونطور که  می بیند این نسل از کارت گرافیک سیستم ما قسمت Product رو نداره!

 

آپدیت کارت گرافیک انویدیا

 

۶- در این بخش Operating System باید مشخصات ویندوز را انتخاب کنید. پس دوباره به قسمت Dxdiag رفته و اینبار به بخش System میریم و اطلاعات قسمت Operating System را عین خودش در سایت nvidia قسمت Operating System  وارد می کنیم.

 


 

۷- بعد از اتمام مراحل بالا روی گزینه Search کلیک کنید.

 

 

 


 

۸- حالا آخرین آپدیت برای کارت گرافیک شما نشان داده می شود و کافی است روی دکمه Download کلیک کنید.

 

 


 

۹- بعد از مرحله بالا پنجره جدیدی برایتان باز می شود که  باید روی گزینه Agree & Download کلیک کنید تا فایل شما دانلود شود.

 


 

۱۰- با انجام این مراحل فایل کارت گرافیک شما دانلود می شود و پس از اتمام دانلود باید آن را نصب کنید.

 

 


 

بعد از نصب درایور جدید کارت گرافیک شما آپدیت می شود  باید سیستم را ری استارت کنید.

نکته: برای اینکه بدانید کارت گرافیک شما آپدیت شده یا نه به  قسمت Dxdiag رفته و در تب Display روی قسمت Data بروید و تاریخ آپدیت کارت گرافیکتان را ببینید.

 

منبع: دوراندیش

 



:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : mahtab
ت : چهار شنبه 3 بهمن 1397
.

ضربه خوردن لپ تاپ

ضربه و زمین خوردن لپ تاپ

 

در صورت حمل و جابه جایی یک لپ تاپ ممکن است لپ تاپ از دست رها شود و آسیب ببیند. البته زمین خوردن یک لپ تاپ منجر به آسیب کل آن نمی شود و ممکن است چند خط و یا شکستگی جزئی در بدنه لپ تاپ ایجاد شود و مشکلاتی برای مادربرد، صفحه نمایش، هارد درایو، قاب و کیبورد و مشکلاتی نیز در برخی قطعات داخلی ایجاد شود. در صورت زمین خوردن لپ تاپ اولین کاری که باید انجام دهید این است آن را به یک محل تعمیر لپ تاپ ببرید و از میزان خسارت احتمالی با خبر شوید و اقدامات لازم جهت تست تمامی قطعات را بررسی کنید.


اگر چنانچه بر اثر این اتفاق مشکلات زیر را داشتید به مجموعه دوراندیش برای تعمیر لپ تاپ خود مراجعه کنید:

اگر بعد از ضربه خوردن لپ تاپ خواستید آن را روشن کنید لپ تاپ را به برق وصل نکنید و با شارژر باتری آن را روشن کنید تا مطمئن شوید باتری بعد از زمین خوردن سالم است یا خیر! اگر لپ تاپ روشن شد یعنی باتری سالم است و اگر لپ تاپ روشن نشد و با اتصال اداپتور روشن می شود یعنی باتری لپ تاپ خراب شده و باید تعویض شود.

در صورتی که لپ تاپ شما روشن می شود اما صفحه نمایش دارای خطوط های سفیدی است احتمال خرابی پنل صفحه نمایش وجود دارد و صفحه نمایش باید تعویض شود..

اگر بعد از ضربه در صفحه نمایش لپ تاپ خطوط افقی در پنل آن مشاهده کردید سیستم شما دچار سوختگی پیکسل شده و باید پنل مانیتور تعویض گردد.

اگر لپ تاپ و صفحه نمایش لپ تاپ شما هر دو سالم هستند ولی نور مانیتور لپ تاپ کم شده در این صورت بک لایت مانیتور Backlight دچار اسیب شده و مانیتور کلا باید تعویض گردد.

اگر لپ تاپ روشن میی شود و کل نمایشگر و صفحه نمایش سفید است کابل فلت (Flat Cable) مانیتور شما خراب شده است.

اگر لپ تاپ روشن می شود ولی صفحه نمایش آن خاموش است، مدار high volt آن آسیب دیده و یا احتمال دارد کابل فلت پاره و یا جدا شده باشد.

چنانچه هرکدام از مشکلات بالا برای شما اتفاق افتاد در هیچ صورت لولاها و مانیتور را حرکت ندهید حتی اگر با این کار متوجه شدید مشکل تصویر برطرف می شود.

اگر لپ تاپ شما در لحظه زمین خوردن روشن بوده و بعد اینکه ضربه خورده خاموش شده احتمال جدا شدن چیپ های گرافیک و چیپست مرکزی و احتمال آسیب به مادربرد وجود دارد.

مورد دیگری که وجود دارد این است که اگر متوجه شدید لپ تاپ در حین کارهای عادی هنگ میکند و لگ میزند و یا در زمان بالا آمد ویندوز پیغام می دهد که هارد دیسک را نمی شناسد و اگر در زمان بوت restart شود می توان نتیجه گرفت که هارد دیسک شما دچار مشکل شده و بایددر سریع ترین زمان تعویض شود. بااین وجود احتمال خرابی هارد دیسک های لپ تاپ در زمان ضربه و سقوط از ارتفاع خیلی کم است. اگر هم سیستم شما پس از ضربه کند شده و با مشکل مشکل افت سرعت مواجه هستید به احتمال زیاد هارد دیسک لپ تاپ آسیب دیده.

در بعضی مواقع سیستم پس از ضربه خوردن دچار حرارت بیش از حد می شود و علت این پدیده آسیب دیدن قسمت heat sink & fan لپ تاپ است که در صورت بروز چنین مشکلی نباید با دستگاه کار کرد زیرا ممکن است خسارت بیشتری به قطعات داخلی وارد شود: خساراتی مثل از کار افتادن CPU و خرابی چیپ گرافیک.

 

در صورت ضربه خوردن لپ تاپ چه کنیم؟

بنابراین با توجه به توضیحات بالا لپ تاپی که زمین خورده و دچار ضربه شده بیشتر از آنچه که ما بتوانیم با چشم ببینیم دچار خرابی و خسارت شده و حتی ممکن است قطعات داخلی دارای مشکلات جدی شده باشند مشکلاتی که شاید در همان ابتدای کار خود را نشان ندهند و بعد از مدتی کار با سیستم خود را نشان می دهند. پس یادتان نرود از دستکاری و اعمال تغییرات در ساختار نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه بپرهیزید. توصیه می کنیم لپ تاپ مورد نظرتان را در اولین فرصت به تعمیرگاه معتبر و مطمئن نشان دهید تا از آسیب رسیدن بیشتر لپ تاپ جلوگیری شود.

 

منبع: دوراندیش



:: بازدید از این مطلب : 519
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mahtab
ت : دو شنبه 1 بهمن 1397
.

 

تصمیم گیری کودکان ، راههای تربیت کودک
برای تربیت یک کودک مستقل و همه چیز تمام ابتدا باید راه را برای افزایش قدرت تصمیم گیری درکودکان فراهم کنیم. نکات مهمی که در آموزش مهارت تصمیم گیری فرزند شما دخیل است ریشه در رفتار شما دارد.

راه و روش آموزش برای افزایش قدرت تصمیم گیری کودکان

متاسفانه امروزه به دلیل برخی مسائل والدین جوان اجازه تصمیم گیری به موقع و لازم را به کودکشان نمی دهند. یعنی زمانی که نباید دخالتی در کارهای شخصی کودک داشته باشند وارد عمل شده و درست زمانی که بایستی کودک را راهنمایی کنند او را به حال خود وامی گذارند.تصمیم گیری کودکان

تصمیم گیری کودکان

بچه ها باید بیاموزند خودشان چگونه مسائل و مشکلات را حل و فصل کنند. حل مسئله یکی از شش مهارت مهم زندگی است که والدین باید آنها را به فرزندانشان بیاموزند. از زمانی که کودکان پیش دبستانی است آموزش مهارت حل مسئله را به کودکان آغاز کنید و تا نوجوانی در این زمینه با آنها کار کنید تا دقیقا بیاموزند چگونه مشکلات را حل کنند و تصمیمات سالمی برای خودشان بگیرند.
به هرجهت، بسیاری از بزرگسالان دقیقا نمی دانند که چگونه مسایل و مشکلات را حل و فصل کنند. برای اکثر ما، این صرفا کاری است که باید انجام دهیم. بدون اینکه به هیچ وجه درخصوص پروسه ای که استفاده می کنیم فکر کنیم. بسیار مفید است که به فرزندانمان استراتژی های اصولی و منظم تری برای حل مشکلاتشان بیاموزیم.

راههای آموزش و افزایش قدرت تصمیم گیری کودکان

برای ایجاد این قدرت در فرزندتان بایستی نا محسوس عمل کنید. نکاتی که در زیر می خوانید را در شرایط خاص رعایت کنید تا بتوانید یک کودک مستقل با قدرت تصمیم گیری بالا تربیت کنید.

 دلایلی که کودکان به مهارت حل مسئله کودکانه نیاز دارند

کودکان هرروزه با مشکلات و مسائل گوناگونی مواجه می شوند. گستره مشکلات آنها از مشکلات تحصیلی گرفته تا مسائل هم سن و سالان، مشکلات در زمینه های ورزشی، انجام تکالیف و وظایف یا حتی تصمیم گیری درخصوص اینکه چه چیزی بپوشند را شامل می شود، در حل همه این موارد فرایند حل مسئله اصولی و صحیح می تواند خیلی مفید واقع شود. زمانی که بچه ها مهارت های حل مسئله را می آموزند، اعتماد به نفس زیادی در توانایی شان برای اخذ تصمیمات صحیح و خوب برای خودشان را کسب می کنند.
زمانی که بچه ها مهارت های حل مسئله را نداشته باشند ممکن است از انجام و تلاش و تجربه هرکاری یا حتی حل وفصل مسائل امتناع و اجتناب کنند. برای مثلا، اگر بچه ای را هم سن و سالانش مورد تمسخر قرار دهند و وی نداند که چطور باید عکس العمل نشان دهد، ممکن است آن را هرگز ابراز و عنوان نکند، درعوض ممکن است به مرور از مدرسه زده شود، نمراتش افت کنند، یا حتی ممکن است از دل درد و سردرد شکایت کند.


تصمیم گیری کودکان

راههای آموزش تصمیم گیری به کودکان

سایر بچه هایی که فاقد مهارت حل مسئله هستند ممکن است هرگز متوجه حق انتخابهایی که در حل مشکلات دارند نشوند. این بچه ها ممکن است بدون فکر کردن به انتخابات و تصمیمات شان شتابزده و نسنجیده عکس العمل نشان دهند. برای مثال، بچه ای که دوستش اسباب بازی او را گرفته است ممکن است تنها راهی که برای پس گرفتن اسباب بازی به نظرش برسد این باشد که به او حمله کند و با زدن اسباب بازی اش را پس بگیرد. او به هیچ وجه نمی داند که می تواند چه انتخاب های دیگری داشته باشد. کمک به بچه ها در فراگیری و آموزش نحوی تشخیص انتخاب ها و فرصت هایی که در اختیار دارند به آنها کمک می کند تا از اینکه قادرند تصمیمات سالم و درست برای خودشان بگیرند اطمینان حاصل کنند.

به بچه ها بیاموزید چگونه مسائل و مشکلات را ارزیابی کنند

با بچه ها در مورد نحوه تشخیص و شناسایی مشکل صحبت کنید. گاهی اوقات فقط بیان و ابراز یک مشکل خودش می تواند تفاوت شگرفی را ایجاد کند. برای مثال، بچه ای که می تواند به مادرش بگوید، «بچه ها زنگ تفریح مرا اذیت می کنند»، ممکن است تا حدودی احساس راحتی و سبکی کند. زمانی که بچه ها مشکل و مسئله را تشخیص می دهند، به آنها بیاموزید تا فکر کنند و چندین راه حل ممکن را برای مشکل قبل از اینکه وارد عمل شوند مدنظر بگیرند. سعی کنند دست کم چهار راه ممکن برای حل مشکل پیدا کنند. سپس درخصوص دلایل موافق و مخالف هر شیوه بحث کنید. خیلی مهم است که بچه ها بیاموزند تا پیامدها و عواقب مثبت و منفی احتمالی رفتارشان را تشخیص دهند.

 زمانی که بچه ای انتخاب های مختلف و پیامدهای احتمالی هریک را بازشناخت، در آن زمان است که می تواند بهترین را انتخاب کند. به بچه ها بیاموزید که اگر روشی را انتخاب کردند که مشکل را حل نکرد، همیشه می توانند راه دیگری را هم امتحان کنند. فرزندتان را تشویق کنید تا مشکل را حل نکرده است دست از تلاش و کوشش برندارد.

به طور جدی با هم درخصوص مسائل و مشکلات بحث و گفت و گو کنید

زمانی که مشکلی بروز می کند، عجله نکنید تا فورا مشکل فرزندتان را شما حل کنید. اگر می بینید فرزندتان با چیزی درگیر است و کلنجار می رود، قبل از اینکه به کمکش بشتابید به فرزندتان فرصت دهید تا آن را خوب بفهمد و از آن سر در بیاورد.
برای مثال، اگر فرزندتان با خواهر یا برادرش سر یک اسباب بازی مجادله دارد، به آنها فرصت دهید تا اول خودشان تلاش کنند تا به راه حل مناسب برسند. اگر نتوانستند چنین کنند و موفق نشدند، به آنها کمک کنید تا راه حل مناسبی بیابند. البته اگر نگران ایمنی و سلامت آنها هستید، بی مقدمه باید وارد عمل شوید.

در زندگی نقش الگوی مهارتهای حل مسئله را بازی کنید تا به فرزندتان کمک کنید تا در شرایط زندگی واقعی چگونه باید عمل کنند. برای مثال، اگر نامه ای از معلم فرزندتان دریافت کردید که در آن نوشته شده بود که عملکرد فرزندتان در ریاضی رضایت بخش نیست، فورا عصبانی نشوید و فرزندتان را از امتیازاتش محروم نکنید. درعوض، با او بنشینید و با بهره گیری از فرایند حل مسئله درخصوص مشکل بحث و گفتگو کنید. فرزندتان ممکن است ایده های زیادی درخصوص اینکه چطور می تواند عملکردش را تغییر دهد و حتی بهتر کند داشته باشد یا می توان برای بهبود نمراتش از شخص خاصی کمک بگیرد.

سعی کنید تا به توافقی متقابل برای راه حل برسید. هر زمان که فرزندتان موفق شد تا راه حل مناسب و خوبی برای مشکلش بیابد، حتما او را تشویق کنید، حتی برای او جایزه درنظر بگیرید. پیشرفت را زیر نظر بگیرید و به طور دوره ای به مسئله بپردازید تا ببینید آیا تغییرات بیشتری نیاز هست یا خیر.

به پیامدهای طبیعی اجازه وقوع دهید

زمانی که به بچه ها فرصت داده می شود تا پیامدها و عواقب طبیعی و معمول کار یا تصمیم شان را تجربه کنند، این امر می تواند یک استراتژی تربیتی موثر باشد که مهارتهای حل مسئله را به آنها می آموزد. بروز و مواجهه با پیامدهای طبیعی بدین معنی است که شما به فرزندتان اجازه می دهید تا تصمیمی بگیرد و بعد با عواقب و پیامدهای منفی آن مواجه شود. به هرجهت مهم است که هیچ جای نگرانی به لحاظ امنیت و سلامتی برای فرزندتان وجود نداشته باشد، هرگز فراموش نکنید که اصل سلامت و ایمنی فرزندتان از هر چیزی مهم تر است.

تصمیم گیری کودکان

 آموزش تصمیم گیری کودکان و افزایش قدرت تصمیم گیری فرزندان

برای مثال، زمانی که به فرزندتان اجازه می دهید به محض ورود به مرکز خرید اولین چیزی را که دید و خواست، بخرد و سپس اگر پول بیشتری مطالبه کرد از دادن پول بیشتر به او امتناع می کنید، اینگونه فرزندتان با یک پیامد طبیعی مواجه می شود و می فهمد توانایی خرید هر آنچه که می بیند و می خواهد را ندارد، بنابراین باید خواسته ها و حتی مقدار پولش را مدیریت کند.

این اتفاق می تواند درخصوص حل مسئله درس های مهمی به او بدهد و به او کمک کند تا دفعه بعد انتخاب بهتری انجام دهد. مدنظر داشته باشید که چنین پیامدهای طبیعی می توانند لحظاتی پرارزش به لحاظ آموزشی باشند تا به شما کمک کنند تا با کمک هم مسائل را حل فصل کنید و با هم بیشتر بر روی مهارت حل مسئله کار کنید.

منبع:namnak.com



:: بازدید از این مطلب : 526
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mahtab
ت : دو شنبه 1 بهمن 1397
.

 

آموزش نظم به کودکان ، یاد دادن نظم به کودکان
آموزش نظم به کودکان شاید به نظر کاری مشکل و زمانبر باشد. درست است که کودک از ریخت و پاش لذت می برد و به سختی تن به نظم و انظباط می دهد اما آموزش از راه صحیح به سرعت نتیجه می دهد حتی در مورد سرسخت ترین کودکان.

راه های آموزش نظم به کودکان

 آموزش نظم به کودکان و تربیت کودک منظم برای والدین یک امر مهم است ولی اکثر آنها از اینکه کودکشان از نظم و انظباط زیاد استقبال نمی کنند گله مندند. در این بخش 8 اصل و راه مهم تربیت کودک منظم را خواهید خواند.آموزش نظم به کودکان

آموزش نظم به کودکان

 با وجودی که انضباط شخصی یکی از شش مهارت مهم زندگی است که باید به کودکان آموخته شود، اما اغلب نادیده گرفته می شود. دلایل بسیاری برای اینکه چرا کودکان باید انضباط شخصی را بیاموزند وجود دارد. این مهارت مهمی است که در طول زندگی می تواند خیلی به آنها کمک کند. آموزش مهارت  انضباط شخصی در طول زندگی کودک باید فرایندی در جریان باشد و شیوه های متفاوتی وجود دارد که والدین می توانند مهارت انضباط شخصی را ارتقا دهند و یا از آن حمایت کنند.

 

1- ساختاری را در نظر بگیرید

باید گفت که کودکان به یک برنامه منظم و روتین نیاز دارند تا بتوانند مهارت خودانضباطی را کسب کنند. قوانین شفاف و مشخصی را برای خانه وضع کنید و هر زمان که قانونی شکسته شد عواقب و پیامد آن را حتما اجرا کنید. این کار به کودکان می آموزد که باید انتظار چه چیزی را داشته باشند و آنها بهتر مهیای اتخاذ تصمیمات سالم و صحیح می شوند.

هر روز برنامه زمانبندی مشابهی را تهیه کنید. کودکان باید یک برنامه منظم صبحگاهی داشته باشند مانند خوردن صبحانه، شانه کردن مو، مسواک زدن و لباس پوشیدن،. یک برنامه روتین هم برای بعد از مدرسه برایشان درنظر بگیرید. این برنامه به آنها می آموزد تا چگونه زمانشان را بین کارها و وظایف شان، تکالیف مدرسه و فعالیت های سرگرم کننده و تفریحی تقسیم کنند. همچنین مهم است تا برنامه زمانی منظمی هم برای خواب داشته باشند زیرا اهمیت استراحت و آرام گرفتن را هم به آنها می آموزد.

کودک منظم

آموزش نظم به کودکان

2- آموزش دهید

کودکان باید بدانند که چگونه تصمیمات سالم و صحیحی برای خودشان بگیرند. زمانی که پای کمک به کودکان در فراگیری نحوه اتخاذ تصمیم صحیح به میان می آید، یک شیوه مقتدرانه می تواند یکی از بهترین انواع تادیب و تربیت باشد، چرا که به کودکان کمک می کند تا دلایل ورای قوانین را درک کنند. به جای اینکه فقط به کودک بگویید، «به محض اینکه از مدرسه رسیدی اول تکالیفت را انجام بده،» دلیل زیربنایی آن را برایش توضیح دهید. 

به او بگویید، «خیلی بهتر است تا اول تکالیف مدرسه ات را انجام دهی و بعد زمان آزاد داشته باشی، این زمان آزاد می تواند همانند پاداشی برای انجام تکالیفت باشد.» این می تواند به آنها کمک کند تا درک کنند چرا انجام این کار بهتر است به جای اینکه فکر کنند، «من باید تکالیفم را تا قبل از شام انجام دهم چون صرفا مادرم گفته که باید این کار را انجام دهم.» ایفای نقش یک مدل و الگو در این زمینه ها خودش می تواند شیوه ای عالی برای آموزش خودانضباطی به کودکان باشد. مسائل و مشکلات خاصی را که احتمالا کودکان با آنها مواجه اند را تعیین کنید و شیوه های متفاوت مواجهه و مقابله با آن مشکلات را به بحث و گفتگو بگذارید. 

برای کودکان کوچکتر با نمایش به او نشان دهید که اگر کودک دیگری اسباب بازی اش را گرفت چگونه باید عکس العمل نشان دهد، به او حرف زشت و ناسزا بگوید یا او را بزند، شاید هم بتواند کار بهتری انجام دهد. با کودکان بزرگتر، هم می توانید با نمایش نشان دهید که چگونه در مقابل فشار همسالانش مقاومت کند یا در شرایط بد و ناایمن چه کاری انجام دهد. آموزش عملی و همراه با نمایش می تواند به کودکان کمک کند تا احساس آمادگی بهتری داشته باشند و نیز می تواند مانع عکس العملهای بی اختیار و غریزی از سمت آنها شود.

 

3- پیامدها و عواقب مشخصی را در نظر بگیرید

گاهی اواقت کودکان نیاز دارند تا با عواقب و پیامدهای طبیعی اعمال و کردارشان مواجه شوند. بچه ای که دائما تکالیفش را فراموش می کند و در خانه جا می گذارد، اگر مادرش هر زمان که او تکالیفش را فراموش کرد و جا گذاشت آنها را به مدرسه ببرد، او هرگز نخواهدآموخت که وسایل شخصی و متعلقاتش را خودش هر روز جمع و آماده کند. در عوض شاید باید با عواقب و پیامد این کارش از طرف معلمش مواجه شود تا اینگونه درس خوبی بیاموزد.

گاهی اوقات کودکان نیاز به پیامدهای منطقی دارند. بچه ای که خیلی خشن و بی ملاحظه با کامپیوتر مادرش بازی می کند، شاید بد نباشد که از بازی با آن محروم شود. یا بچه ای که صبح به سختی از خواب بیدار می شود شاید باید شب کمی زودتر بخوابد تا صبح راحت تر بیدار شود.

زمانی که والدین بر انضباط شخصی تمرکز می کنند، ضرورت دارد تا از جنگ قدرت ها اجتناب کنند. سعی نکنید تا فرزندان تان را وادار به انجام کاری کنید چون اینگونه آنها خود انضباطی را نخواهند آموخت. درعوض، پیامدهای منفی رفتار و کردارشان را که با آنها مواجه خواهندشد متذکر شوید و انتخاب هایی را در اختیارشان بگذارید. آنها باید بیاموزند که چگونه برای خودشان تصمیمات سالم و صحیح بگیرند آن هم با در نظر گرفتن ارزیابی و سبک و سنگین کردن ییامدها و عواقب.

تربیت کودک

به کودک خود برخی از مهارت ها را آموزش دهید

4- مهارت های حل مسئله را به فرزندتان بیاموزید

مهارت های حل مسئله را به کودک تان بیاموزید و با کمک هم بر موارد خاصی از حل مسئله که مرتبط با خودانضباطی است کار کنید. گاهی اوقات از فرزندتان بپرسید در این مورد خاص چه فکر می کند این کار می تواند چشم او را برای خلق راهکارهایی درست و خلاقانه باز کند.

گه گاهی برای برخی از مشکلات راه حلهای ساده وجود دارد. برای مثال بچه ای که حاضر شدن و لباس پوشیدن در صبح برای مدرسه برایش کار سخت و مشکلی است، می تواند از شب قبل لباسهایش را آماده بگذارد. یا تایمری را روی پنج دقیقه تنظیم کند تا در عرض این زمان لباس بپوشد، این کار می تواند او را برای انجام این وظیفه اش آماده کند.

مشکلات و مسائل پیچیده تر ممکن است نیاز به مجموعه ای از آزمون و خطا از نوع مداخله داشته باشند.

نوجوانی که تکالیفش را انجام نمی دهد ممکن است قبل از اینکه خودش آنقدر انگیزه بیابد تا تکالیفش را خودش انجام دهد به یک سری تغییرات نیاز داشته باشد.

از محرومیت از امتیازات استفاده کنید. اگر موثر واقع نشد، سعی کنید تا بعد از زمان مدرسه در آنجا (مدرسه) بماند تا قبل از آمدن در خانه تکالیفش را انجام دهد.

تا زمانی که راه مناسبی را پیدا کنید حتما لازم است راه حل های متفاوتی را امتحان کنید، اما مدنظر داشته باشید که در طی این مسیر فرزندتان نیز باید همیشه حضور فعال داشته باشد.

 

5- هر بار و هر زمان یک رفتار را شکل دهید

خودانضباطی فرایندی است که تبحر و اصلاح آن سالها زمان می برد. از استراتژی های تربیتی متناسب با سن استفاده کنید تا در هر زمان یک رفتار خاص را شکل دهید.

به جای اینکه از بچه ای 6 ساله انتظار داشته باشید خودش به صورت خودکار و بدون کوچکترین تذکر و یادآوری تمام کارهای معمول صبحگاهش را انجام دهد، از یک جدول تصویری که روی دیوار نصب شده استفاده کنید که در آن شخصی را به تصویر کشیده که موهایش را شانه می زند، مسواک می زند و لباس می پوشد و حاضر می شود.

شما حتی می توانید از فرزندتان که دارد این کارها را انجام می دهد عکس بگیرید و نمودار خودتان را درست کنید.

در صورت لزوم، هر چند یک بار به فرزندتان متذکر شوید که به نمودار نگاه کند تا زمانی که او بتواند بدون نگاه کردن به نمودار خودش تمام وظایفش را انجام دهد.

سرانجام روزی می رسد که او اصلا به یادآوری و تذکر نیازی ندارد و برای انجام امور انضباطی اش اصلا به نمودار هم نیازی نداشته باشد.

رفتار با کودک

برنامه ای برای پاداش بچینید

6- پاداش

یک سیستم پاداش صحیح می تواند روش فوق العاده ای برای حل مشکلات خاصی که مرتبط با خودانضباطی است باشد.یک کودک پیش از دبستان که شبها حاضر نیست در تخت خودش بخوابد، جدول برچسب می تواند انگیزه قوی ای در او ایجاد کند.

برای بچه بزرگتری که تکالیفش را به موقع انجام نمی دهد و یا وظایفش را انجام نمی دهد، سیستم اقتصاد ژتونی می تواند خیلی مثمرثمر واقع شود. سیستم پاداش باید کوتاه مدت باشد. والدین می توانند به محض اینکه بچه ها در انجام این مهارتها مهارت کافی را یافتند به تدریج آنها را حذف کنند. 

چندین پاداش وجوددارد که اصلا نیازی به هزینه کردن پول ندارد و والدین می توانند از اعطای امتیاز خاصی به فرزند، یا افزایش زمان بازی و کار با وسایل الکترونیکی بهره ببرند تا به فرزندان شان انگیزه دهند تا مسئولانه رفتار کنند.

 

7- تشویق

هر زمان که فرزندتان خودانضباطی بروز داد حتما او را مورد تحسین و تشویق قرار دهید. اگر فرزندتان به جای اینکه برادرش را کتک بزند از شما کمک خواست، بگویید، «کار فوق العاده ای انجام دادی که کمک خواستی.» گاهی اوقات کارها و رفتارهای خوب نادیده گرفته می شود در حالیکه تشویق و تحسین بچه ها برای اخذ تصمیمات درست و صحیح به احتمال زیاد باعث افزایش و تکرار چنین رفتارهایی در او خواهدشد.

حتی زمانی که بدون تذکر و یادآوری شما فرزندتان کاری را انجام می دهد او را تشویق کنید، بگویید، «خیلی کار خوبی کردی قبل از اینکه من بگویم شروع به انجام تکالیفت کردی!» یا «خیلی بهت افتخار می کنم که امروز خودت به تنهایی اتاقت را تمیز کردی.» حتی بگویید، «ممنون از اینکه بعد از خوردن غذا ظرفت را داخل سینک ظرفشویی گذاشتی. کارت عالی بود،» این کار باعث تشویق در تکرار عملکرد کودک می شود.

 

8- الگوی خودانضباطی باشید

بچه ها از شما و دیدن رفتار شما بیشتر می آموزند تا حرفهای شما.

اگر آنها ببینند که شما مدام امروز و فردا می کنید یا به جای شستن ظرفها ترجیح می دهید تلویزیون تماشا کنید، آنها نیز عادات شما را بر می گزینند. با داشتن رفتار مناسب و صحیح نقش الگوی خوبی را برای فرزندان تان ایفا کنید.

به آنها نشان دهید چگونه به وظایف شان عمل کنند، خشم شان را کنترل کنند و تصمیمات درست و صحیح بگیرند.

 

منبع:namnak



:: بازدید از این مطلب : 604
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mahtab
ت : یک شنبه 30 دی 1397
.

 

کودکان ما نخست جنبه ی گفتاری زبان را می آموزند و سپس با آموزش آگاهانه به اصول حاکم بر نظام الفبایی زبان پی می برند.

1.    ویژگی های خط فارسی:

خط فارسی دارای 32 حرف یا علامت یا شکل می باشد :

الف ـ ب ـ پ ـ ت ـ ث ـ ج ـ چ ـ ح ـ خ ـ د ـ ذ ـ ر ـ ز ـ ژ ـ س ـ ش ـ ص ـ ض ـ ط ـ ظ ـ ع ـ غ ـ ف ـ ق ـ ک ـ گ ـ ل ـ م ـ ن ـ و ـ ه ـ ی ـ   ّ/ء

2.     زبان فارسی دارای 29 واج (صدا) است.

3.     سه مصوّت کوتاه (اَ  اِ   اُ )

4.     سه مصوُت بلند (آ او ای )

5.     23 صامت (ب ـ پ ـ ت ـ ث ـ ج ـ چ ـ ح ـ خ ـ د ـ ذ ـ ر ـ ز ـ ژ ـ س ـ ش ـ ص ـ ض ـ ط ـ ظ ـ ع ـ غ ـ ف ـ ق ـ ک ـ گ ـ ل ـ م ـ ن ـ و ـ ه ـ ی)

6.     حروفی که هر کدام فقط یک صدا دارند .( ب پ ج چ خ د ر ژ ش ف ک گ ل م ن )

7.     حروفی که چند شکل از آنها صدای یکسان دارند ( ت=ط ) ( ث=س=ص ) ( ح=ه ) (ذ=ز=ض=ظ ) ( غ=ق ) 5 گروه هستند.

8.     حروفی که برعکس ردیف 7 هستند ، هر یک از آنها در مقابل چند صدا قرار می گیرند:

این حروف عبارتند از(و ـ ه ـ ی )

الف. مثال برای « و »:  

گاو ـ ورزش ( صدای صامت « و » )

دود ـ گردو (صدای مصوت «او»)

خوش ـ خود (صدای مصوت «اُ»)

نو ـ جو (صدای مصوت «او»)

خویش ـ خواهش صدایی ندارد و خوانده نمی شود ، چون از استثنا ها ، (واو معدوله) هستند .

ب. مثال برای حرف « ه »:

در کلمات : مه ـ به به ـ کوه ـ ماه (صدای صامت « ه=ح » )

در کلمات : خانه ؛ نامه ، کوزه ، میوه ، (صدای مصوت «اِ»)

پ . مثال برای حرف « ی »:

در کلمات : سیب ـ قوری ـ سینی (صدای مصوت «ای»)

در کلمات : یک ـ سایه ـ چای (صدای صامت «ی»)

توضیح : هر بخش از کلمات همیشه دارای یک مصوت است و این موصت هم یا صدای اوّل و یا دوّمین صدای بخش است . مثال : اَنار ، سَبَد

·       نام گذاری مصوّت ها و صامت ها  در جدول حروف الفبای فارسی(نشانه ها ):

1.     نام گذاری مصوّت ها :

-       مصوت ها دو دسته هستند ، مصوت های بلند : «آ،او، ای» ، مصوّت های کوتاه: «اَ َ ، اِ ِ، اُ ُ »

الف. مصوت های دوشکلی: «اَ ـَ ، اُ ـُ ، آ ا ، او و»؛

-       مصوت «اَ» دارای دو شکل است ، «اَ» اول ، «ـَـ»غیر اول ، مثال : اَبر ـ دَریا.

-       مصوت «اُ» دارای دو شکل است، «اُ» اول ، «ــُـ» مثال : اُردک ، سُرخ

-       مصوت «آ» دارای دو شکل است، «آ» اول ؛ «ا» غیر اول ، مثال: آب . باران

-       مصوت «او» دارای دو شکل است ، «او» اول ، «و» غیر اول ، مثال : او ـ پارو

ب .مصوت های چهار شکلی(اِ ـِـ ـه ه ،ایـ یـ ی ای):

-       مصوت «اِ» دارای چهار شکل است:«اِ» اول ،«ــِـ» وسط «ـه» آخرین چسبان ، «ه» آخر تنها(غیر چسبان )

مثال : اِمروز  ، کِتاب ، خانه، میوه

-       مصوت «ای» دارای چهار شکل است : «ایـ» اول ، «یـ » وسط ، «ی» آخر و «ای» آخر تنها (غیر چسبان)

مانند : ایران ، سینی ، زری ، لانه ای

2.     نام گذاری صامت ها :

الف: صامت های يك شکلی(د ذ ر ز ژ ط ظ و) 8 تا ، که در هر جای کلمات بیایند به همین شکل نوشته می شوند .

ب: صامت های دو شکلی (بـ ب ، پـ پ ، تـ ت ، ثـ ث،چـ چ، حـ ح،خـ خ،سـ س ،شـ ش ، صـ ص ،ضـ ض،فـ ف،قـ ق،کـ ک،گـ گ، لـ ل ، مـ م ، نـ ن، یـ ی )20 تا ، که به صورت «آخر» و «غیر آخر » نام گذاری می شوند . اگر در آخر کلمه بیایند شکل «آخر» و اگر در وسط و یا غیر از آخر بیایند شکل «غیر آخر » نوشته می شوند.

پ:صامت های چهار شکلی(عـ ـعـ ـع ع، غـ ـغـ ـغ غ،هـ ـهـ ـه ه) :

که موقع خواندن به صورت «غیر آخر» ، «وسط »،  «آخر چسبان» ، «آخر تنها»(غیر چسبان) می باشد.

«صامت های «ع ،غ» با مصوت ها صدا دار می شوند .

-       واژه ی «روش»: روش عبارت است از انتخاب راهی که بتواند ما را در کمترین مدّت با توجه به امکانات موجود به هدف معین برساند .

-       واژه فارسی: زبان رسمی کشور مان است زبان وسیله ای است برای تفهیم و تفاهم و ایجاد ارتباط.

-       لهجه: اختلافِ تلفظ کلمات در بین مردم مناطق یک کشور را لهجه می گویند .

-       گویش :  در هر زبانی در محدوده ی کاربُرد خودش ، گونه های مختلفی است . این اختلاف گونه را گویش می گویند.

3.     رشد :

رشد به مجموعه تغییرات جسمی روانی گفته می شود که در طول زندگی حاصل می شود .

انواع مختلف رشد :

1.     رشد هوش

2.     رشد عاطفی (بارزترین نشانه ی رشد  عاطفی ، آرامش خاطر و اعتماد و به نفس است)

3.     رشد جسمانی (سلامتِ حواس پنجگانه) خیلی مهم است .

رشد جسمانی :

1.     سلامتی حس بینایی (بزرگترین منبع اطلاعات است)83 %

2.     سلامتی شنوایی (لازمه ی سخن  گفتن شنیدن است ، شنیدن پیش نیاز است اگر نشنود لال است)11 %

3.     سلامتی بویایی(بوی خوش ـ بد)5/3%

4.     سلامتی حس لامسه(نرمی ـ زبری)5/1%

5.     سلامتی حس چشایی (مزه ها: شوری ، شیرین، تلخی، ترش)1%      ـــــــــــ

                                                                                      جمع       100 % 

حروف غُنه: نشانه های «ن»،«م» را دماغی یا خیشومی گویند.

یعنی وقتی این نشانه ها تلفّظ می کنیم ، صدایشان از دماغ می آید.

در کلمات نرمی ـ منبع ـ (دماغ خود را بگیریم احساس می شود.)

-       طول تارهای صوتی زنان  19 میلی متر است = صدا  زیر

-       طول تارهای صوتی مردان  24  میلی متر است = صدای بم

·       عوامل موثر در زبان آموزی :

1.     تجربه                  2. تفکر                             3. رشد

1)    تجربه : تجربه پایه و اساس یادگیری انسان است و 2 نوع است :

الف) تجربه ی مستقیم (دست اوّل)

ب)تجربه ی غیر مستقیم(دست دوّم)

- تجارب مستقیم ، از طریق دست زدن ، لمس کردن اشیا حاصل می شود.

دامنه تجارب مستقیم وسیع تر است .

    مثال : بچه در 2 هفتگی می شنود .

         بچه در 11 ماهگی سخن می گوید .

     بچّه در 8 ماهگی حرکت می کند .

-       تجارب غیر مستقیم : بوسیله ی دیگران تجربه شده ، ما آن را از طریق خواندن و شنیدن کسب می کنیم .

2)    تفکر:«حدیث : یک ساعت تفکر از 70 ساعت عبادت افضل است»

-       تفکر جدا از صحبت امکان ندارد.

یعنی:(وقتی صحبت می کنیم، فکر می کنیم و بر عکس وقتی فکر می کنیم، صحبت می کنیم).

پیاژه: تفکر بر زبان مقدّم است.

ویگوتسکی: زبان بر تفکر مقدّم است.«بر خلاف پیاژه»

لِنه برگ: پس از سنّ 18 ماهگی تا سن بلوغ اگر زبان تقویت نشود دیگر قابل علاج نیست.



:: بازدید از این مطلب : 11832
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mahtab
ت : چهار شنبه 26 دی 1397
.

راهنمای خرید رم لپ تاپ

 

به روز رسانی قطعات سخت افزاری لپ تاپ  در مقایسه با تعویض قطعات کامپیوتر و دسکتاپ کار راحتی نیست.

بهترین راه حلی که ما به شما برای تعویض قطعات لپ تاپ پیشنهاد می کنیم این است که  اول تحقیق کنید و از این مطمئن شوید که لپ تاپ شما این قابلیت را دارد که  قطعاتش به روزرسانی شود یا خیر؟

در این بررسی سعی داریم به شما نحوه ارتقا رم و راهنمایی هنگام خرید رم لپ تاپ را آموزش دهیم.

 

حافظه رم یا Random Access Memory که به معنی حافظه با دسترسی تصادفی است و در واقع یک نوع حافظه برای ذخیره سازی اطلاعات است. پردازنده یا cpu برای آنکه بتواند اطلاعات را با سرعت خیلی زیادی پردازش کند آن ها را به رم وارد می کند.

ارتقا رم علاوه براینکه کم هزینه است می تواند تاثیر بسزایی روی سرعت و عملکرد سیستم بگذارد و سرعت کامپیوتر یا لپ تاپ بیشتر کند.

فاکتورهای زیادی برای انتخاب یک رم خوب وجود دارند از قبیل : سرعت، زمان تاخیر و تعداد کانال‌که باتوجه به این فاکتور ها می توانید یک خرید آگاهانه داشته باشید.

 


انواع حافظه رم

رم ها با توجه به تکنولوژی استفاده شده در آن ها انواع مختلفی دارن از جمله: DDR4, DDR2، DDR3 ,SDR و DDR

 

 

تکنولوژی DDR در مقایسه با SDR سریع تر، دارای ولتاژ مصرفی پایین تر و زمان تأخیر کمتری است. این رم ها در هر نسل در مقایسه با نسل قبل بهبود پیدا کرده اند. و نمی توان رم را با نسل قبلی جایگزین کرد، زیرا استانداردهای DDR باهم تفاوت دارند. مثلا در رم DDR3 تعداد ۲۰۴ پین داریم ولی تعداد پین‌ها در رم‌های DDR4 دسکتاپی به ۲۸۸ عدد تغییر کرده. بنابراین لپ تاپی که برای استفاده از رم DDR3 طراحی شده، از مدل رم DDR4 پشتیبانی نمی کند. در کل می توان گفت هر مادربرد تنها میتواند یک نوع تکنولوژی حافظه پشتیبانی کند.

بیشترین مدل رم استفاده شده در حال حاضر DDR3 است و تمام مادربرد های موجود در بازارهای کامپیوتر با رم های DDR3 تطابق دارند.

 

 


ظرفیت حافظه رم

حافظه های رم ظرفیت های مختلفی دارند: مثلا رم ۲ گیگ که در حال حاضر خیلی رو بورس نیست و برای کارهای روزمره مثل نصب ویندوز و کارهای گرافیکی مثل کار کردن با فتوشاپ استفاده می شود ولی مشکلی که دارد این است که با باز کردن همزمان چندین برنامه و تب در مرورگر سیستم هنگ می کند و دچار مشکل می شود.

رم ۴ گیگ در حال حاضر در تمام پردازنده های Core i اینتل استفاده می شود با ۴ گیگ رم می توانید خیلی از برنامه ها را به صورت همزمان باز و استفاده کنید.

رم ۸ گیگ معمولا  برای کارهای گرافیکی و تصویری سنگین استفاده می شود. البته این مقدار رم برای کسانی که بازی می کنند هم پیشنهاد می شود. لازم به ذکر است که رم ۸ نیاز به سیستم

عامل ۶۴ بیتی دارد.

رم با ظرفیت ۱۶ تا ۳۲ برای کاربران معمولی توصیه نمیشود و عملا مصرفی ندارد.

در هنگام خرید رم باید به تعداد کانال هم توجه کرد. در حال حاضر رم های تک کاناله، دوکاناله و چهارکاناله تولید شده اند که این  تعداد کانال باعث افزایش پهنای باند در دسترس خواهد شد و در این صورت حافظه‌ی رم می‌تواند میزان بیشتری از اطلاات را در هر لحظه جابه جا کند.

 

 


سرعت و زمان‌بندی تاخیر

سرعت رم یا فرکانس رم یکی از مهم ترین ویژگی های رم است و با واحد مگاهرتز بیان می شود مثلا  بین ۲۱۳۳ مگاهرتز تا ۲۴۰۰ مگاهرتز. معمولا هرچی سرعت رم بیشتر باشد اطلاعات بیشتری بین پردازنده و رم جا به جا می شود. پس سعی کنید هنگام خرید، حافظه‌ای با بیشترین سرعت تهیه کنید و مطمئن شوید فرکانس رم با حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی توسط مادربردتان سازگاری داشته باشد.

همه ی سازندگان مادربرد برای اسلات‌های رم محصولات خود مقدار فرکانس‌های پشتیبانی شده و حداکثر این میزان را اعلام می‌کنند. در صورتی که فرکانس رم از حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی توسط مادربرد بیشتر باشد، رم با سرعتی کمتر از سرعت واقعی خود کار می کند.بر عکس این قضیه هم اتفاق می افتد که اگر یک رم با سرعت پایین روی یک مادربرد با سرعت بالا قرار گیرد، پردازنده و مادربرد مجبور خواهند شد با سرعتی که رم تعیین می کند کار کنند و عملکرد و سرعت سیستم به صورت کلی پایین می آید.

 


روش تشخیص سازگاری مادربرد با رم

۱-اگر مشخصات سیستم و لپ تاپتان را نمی دانید این برنامه Crucial System Scanner به شما کمک می کند. ابتدا سیستم شما را بررسی می کند و با تحلیل آن لیستی از رم های سازگار با مادربردتان را به شما می دهد.

۲- برنامه Crucial Advisor که مشخصات سیستم و اطلاعاتتان را به این برنامه می دهید و این برنامه لیستی از رم های سازگار با سیستم پیشنهادی را برا شما نمایش می دهد. که اگر بازهم مشخصات سیستمتان را نمی دانید بکارتان می آید.


نکاتی برای خرید رم

هر موقع با باز کردن و استفاده چند نرم افزار با هم و یا حتی موقع باز کردن یک برنامه حس کردید سرعت خیلی پایین است و زمان باز شدن آن طولانی می شود، باید به فکر افزایش رم باشید.


معمولا وقتی که  نرم افزارهای جدید یا سنگین مثل اتوکد، فتوشاپ یا افترافکت نصب می کنید و یا هنگام ارتقای سیستم عامل با مشکل کمبود رم مواجه می شوید.


هنگامی که  با خطای Out Of Memory یا Low Memory روبه رو شدید باید رم را عوض کنید.


موقع خرید رم دقت کنید که فروشنده باید گارانتی لایف تایم را به شما تحویل بده و عبارت لایف تایم به این معنی است که تا زمانی که این مدل رم تولید میشه رم شما شامل گارانتی می شود.

 

منبع:دوراندیش



:: برچسب‌ها: رم لپ تاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 583
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : mahtab
ت : دو شنبه 24 دی 1397
.

سلام دوستان امروز یه مطلب متفاوت گذاشتم که فکر کنم خیلی به دردتون میخوره من برای خرید لپ تاپم خیلی ازش استفاده کردم.



:: بازدید از این مطلب : 565
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mahtab
ت : دو شنبه 24 دی 1397
.

 

۵ تکنیک برای تبدیل کتاب خواندن به فعالیتی سرگرم‌کننده برای کودکان
مترجم: 
مونا فرخنده فال

بازی‌های کامپیوتری، اسکوترها و موبایل‌ها؛ این‌ها چیزهایی هستند که بچه‌ها به آن‌ها علاقه دارند. کتاب خواندن رتبه‌ای در نزدیکی‌های انجام تکالیف مدرسه یا کمک کردن به مادر در چیدن میز غذا دارد. آمارها این افت جایگاه را به خوبی نشان می‌دهند: در سال ۲۰۱۵، ۶۶درصد از دانش‌آموزان کلاس هشتم هنوز مهارت کامل در خواندن به دست نیاورده‌اند. اما نباید وضعیت خواندن این‌چنین باشد.

نکته در اینجاست که این روزها کودکان به شرکت در فعالیت‌هایی که بیشتر جنبه مشارکتی دارند خو گرفته‌اند، چه مشغول بازی کردن باشند و چه سرگرم شبکه‌های اجتماعی با گروهی از دوستانشان. شما می‌توانید با استفاده از همین موضوع، خواندن را به فعالیتی جذاب‌تر یا در واقع مشارکتی‌تر تبدیل کنید. برای ایجاد علاقه به کتابخوانی، در ادامه چند ایده برای استفاده در تابستان پیش رو، و ادامه دادن آن در تمام طول سال آمده است.

کتاب‌های جذاب پیدا کنید

بله، اولین تکنیک ایجاد علاقه به کتابخوانی به همین سادگی است؛ لازم است چند کتاب جدید جذاب برای خانه‌تان بخرید. بنا بر گزارش موسسه کتابخوانی کودکان و خانواده‌ها،۷۰درصد کودکان رده سنی ۶ تا ۱۷ سال یعنی تعداد خیلی زیادی از آن‌ها، گفته‌اند که دوست دارند کتاب‌های خنده‌دار بخوانند.

تعداد بیشتری از آن‌ها یعنی ۹۱درصد از کودکان ۶ تا ۱۷ سال گفته‌اند که بهترین کتاب از نظر آن‌ها کتابی است که خودشان انتخاب کرده باشند. یک روز در ماه به کودک خود اجازه دهید که خودش کتابی را از فروشگاه کتاب، کتابخانه یا سایت‌های آنلاین انتخاب کند.

کتاب خواندن را به فعالیتی چالشی تبدیل کنید

آموزش همراه با بازی به روندی روبه‌رشد در مدارس تبدیل شده است؛ دلیل آن روشن است: اصول اولیه بازی مثل چالش، رتبه‌بندی و گرفتن جایزه باعث درگیر شدن کودکان در فعالیت، به هیجان آمدن آن‌ها و انگیزه پیدا کردن می‌شود.

یک چالش کتابخوانی در خانه‌تان راه بیندازید. هدفی را برای هر هفته تعیین کنید و اگر هدف محقق شد، جایزه‌ای برای آن در نظر بگیرید. جایزه باید چیز ساده‌ای باشد که بیش از همه به کودک شما انگیزه می‌دهد، مثل یک جعبه بستنی دل‌خواهش، یک جفت دمپایی جدید، گردش در پارک مورد علاقه‌اش و..... کودکان می‌توانند از یک جدول جالب مثل این نمونه برای ثبت لیست کتاب‌هایی که خوانده‌اند استفاده کنند.

قلعه کتابخوانی درست کنید

کوکان عاشق این هستند که اتاق پذیرایی را به هم بریزند و آن را با وسایل مورد علاقه خودشان تبدیل به یک قلعه کنند. یک روز تعطیل، قلعه‌ای بسیار هیجان‌انگیز درست کنید و نام آن را قلعه کتابخوانی بگذارید. لازم نیست وسایل خاصی برای این کار بخرید، از همان بالشت‌ها و پتوهایی که در خانه دارید استفاده کنید. هرکس که می‌خواهد وارد قلعه شود باید بعد از ورود حداقل یک کتاب بخواند. حتی می‌توانید کتاب را به صورت دسته جمعی بخوانید؛ کاری که ۸۳درصد کودکان بنا بر گزارش همان موسسه گفته‌اند که از آن لذت می‌برند. حتی می‌توانید تمام چراغ‌ها را خاموش کنید و با نور چراغ‌قوه داخل قلعه کتاب بخوانید. با چنین کارهای ساده‌ای می‌توان کتاب خواندن را از فعالیتی خسته‌کننده به فعالیتی هیجان‌انگیز تبدیل کرد.

با صداهای مختلف کتاب بخوانید

کتاب خواندن موقع خواب را به یک فعالیت نمایشی تبدیل کنید. وقتی برای کودکتان کتاب می‌خوانید، به طور نوبتی با صداهای مختلف کتاب را بخوانید. می‌توانید با یک لهجه خاص یا با تاکید زیاد روی کلمات نوع خواندن خود را متفاوت کنید. هر صدا یا لحنی که کودکتان بیشتر از بقیه دوست دارد بهترین انتخاب برای شماست.

به نوبت نوشته‌های مربوط به یک شخصیت داستان را با صداهای مختلف بخوانید. مقایسه صداها و لحن‌های مختلف می‌تواند بسیار سرگرم‌کننده و خنده‌دار باشد.

کتاب‌های کمیک را فراموش نکنید

بهترین نکته درباره کتاب‌های کمیک این است که بیشتر اوقات کودکان با میل خود به سراغشان می‌روند. این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد: در بیشتر این کتاب‌ها، کودکان شخصیت‌ها و طرح داستان را از قبل می‌شناسند، متن‌ها معمولاً سرگرم‌کننده هستند و تصاویر از صفحه‌ای به صفحه بعد ادامه پیدا می‌کنند. همه این‌ها باعث می‌شود کتاب‌های کمیک بتواند موتور بسیاری از کودکان را برای ایجاد علاقه به کتابخوانی به راه بیندازد. کودکتان را تشویق کنید تا کتاب کمیک مورد علاقه‌اش را پیدا کند و تعدادی از آن را برای خانه تهیه کنید.

گزینه دیگر می‌تواند رمان‌های تصویری باشد. آن‌ها هم مثل کتاب‌های کمیک با استفاده از تصاویر زیاد، خط داستان را پیش می‌برند و نوشته‌های کتاب فقط برای توضیح چیزهایی که در تصاویر نیامده استفاده شده است. اگر چنین کتاب‌هایی سراغ ندارید، می‌توانید به کتاب کر قهرمان نگاهی بیاندازید.
 

کتاب خواندن

خرید کتاب کر قهرمان

تبدیل کتاب خواندن به فعالیتی سرگرم‌کننده برای کودکان از آن‌چه در ابتدا به نظر می‌رسد، ساده‌تر است. یادتان باشد: آن‌ها فقط می‌خواهند که مشارکت داده شوند، چه از طریق جایزه گرفتن بعد از خواندن کتاب و چه با خواندن کتاب مورد علاقه‌شان با صداهای خنده‌دار.

ایده‌های پیشنهادی این مقاله برای ایجاد علاقه به کتابخوانی را در خانه خود به کار ببرید و ببینید که آیا علاقه کودکتان به خواندن بیشتر می‌شود یا نه!

 

منبع:amoozak.org



:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mahtab
ت : یک شنبه 23 دی 1397
.

 

-     کتاب بخوانیم در سال اوّل شامل چهار بخش است . ساختار انتخابی بر مبنای نیازهای زبانی است .

-     امّا کتاب های بخوانیم وبنویسیم دوّم تا پنجم ساختار موضوعی است . ساختار زبانی این کتاب ها نیز در فارسی اوّل حول 8 موضوع : نهادها، بهداشت اخلاق ، دانش و دانشمندان، دین ، ملّی میهنی، طبیعت ،هنر  و ادب شکل گرفته است.

-     بخش اوّل نگاره ها :دوازده نگاره برای 4 هفته (مهر ماه)پیش بینی شده است که این بخش در واقع جانشین لوحه ها در کتاب فارسی قبلی می باشد .

-     بخش دوّم : آموزش نشانه های فارسی (1): در این بخش 30 نشانه ی خطّی طی 12 درس و در 12 هفته آموزش داده می شود .

-     بخش سوّم:آموزش نشانه های (2): در این بخش 10 نشانه که عمدتاً حروف عربی  که درجه ی دشواری بیشتری نسبت به بقیّه حروف دارند و عبارتند از : "صـ ص ـ ـــّــ ـ ذ ـ ثـ ث ـ عـ ـعـ ـع ع ـ حـ ح ـ ضـ ض ـ ط ـ غـ ـغـ ـغ غ ـ ظ "

-     بخش چهارم : روان خوانی می باشد .

کتاب بنویسیم :

تمرین های کتاب « بنویسیم » هم زمان با تدریس کتاب بخوانیم انجام می گیرد ، تمرینات کتاب بنویسیم جنبه ی نوشتاری دارد.

وجه تقویت مهارت نوشتن می پردازد که شامل رونویسی ـ املا ـ مرتّب کردن ـ کلمه سازی ـ جمله سازی و .... است.

-     هر صفحه ی کتاب با عنوان سلام و پیام شروع می شود و به یک جمله ی زیبا ختم می گردد . نماد گل هم بیانگر فعالیت یک جلسه در هفته است . جدول خالی عمودی موجود در هر صفحه نشانگر این است که کار دانش آموز در پایان هر روز مورد ارزیابی قرار گیرد .

-     مفاهیمی چون نکات دستوری ، ادبی ، دانشی ، ارزشی و نگرشی و همچنین مهارت های زبانی از قبیل گوش دادن و سخن گفتن ، نوشتن ، واژگان و فعالیت های ویژه مثل بازی ، شعر ، نمایش، باهم بخندیم، روان خوانی ، کتاب خوانی ، جدول ، چیستان ، رنگ کردنی ، و نقّاشی لحاظ شده است .

-     مفاهیم کتاب فارسی سال اوّل (بخوانیم و بنویسیم)؛ مبنای آموزش های زبانی در کتاب فارسی  سال اوّل آموزش نشانه ها و شکل های مختلف آن است و تمامی فعالیت ها و تمرین ها پیرامون آموزش صامت ها و مصوّت های زبان فارسی است.

جدول نشانه های (حروف) الفبای فارسی:

اَ     َ

اِ   ِ ـه ه

اُ    ُ

آ   ا

او   و

ایـ  یـ  ی  ای

بـ  ب

پـ     پ

تـ  ت

ثـ     ث

جـ   ج

چـ  چ

حـ   ح

خـ   خ

د

ذ

ر

ز

ژ

سـ  س

شـ  ش

صـ   ص

ضـ  ض

ط

ظ

عـ   ـعـ   ـع   ع

غـ  ـغـ  ـغ  غ

فـ  ف

قـ   ق

کـ  ک

گـ  گ

لـ  ل

مـ   م

نـ  ن

و

هـ   ـهـ   ـه   ه

یـ       ی

ــّـــ

 

-   حروف یک شکلی : د ـ ذ ـ ر  ـ ز ـ ژ ـ ط ـ ظ ـ و 

-   حروف دو شکلی: ب ـ پ ـ ت ـ ث ـ ج ـ چ ـ ح ـ خ ـ س ـ ش ـ ص ـ ض ـ  ف ـ ق ـ ک ـ گ ـ ل ـ م ـ ن ـ ی

-   حروف چهار شکلی : ع ـ غ ـ ه

-   مصوت های کوتاه : اَ   اِ   اُ

-   مصوت های بلند: آ او ای

-    مصوت های دوشکلی :     اَ   اُ   آ او                    

-   مصوت های چهار شکلی :   ای اِ                                                                   

-   صامت ها : قسمت پایین جدول بالا  که جمعا 31 نشانه می باشد بدون احتساب   ــّـــ

-     هر علامتی روی خطّ زمینه باشد ، حرف (نشانه) است.

-     غ،ق در فارسی یکی تلفّظ می شوند ، مانند: قند، غلام

-     غ، ق در ترکی جدا تلفظ می شوند : مانند ، قند غلام

-     سوال : نشانه « کـ »و« گ » چه مواقعی در کلمات صدای سبک و چه مواقعی صدای سنگینی دارند ؟

-     جواب : هر گاه ما قبل و یا بعد از نشانه های « ک »و« گ » در کلمه یکی از مصوت های ــُـ ، ا ، و بیاید ، ک و گ سبک تلفظ می شوند مانند : ساکت ، گرگان ، گوگرد.

-     هر گاه ما قبل و یا بعد  از نشانه های ک وگ در کلمه یکی از مصوت های ـَــــِــ ایـ بیاید ک وگ سنگین تلفظ می شوند . مانند : اگر ، جنگل ، کریم ، کرمان .

-     واو معدوله:  اگر ما قبل «و» حرف «خ» و ما بعد آن مصوت «آ، ایـ » بیاید  ، نوشته می شود ولی خوانده نمی شود به او «واو معدوله» می گویند .

استثناها:

1.           هر گاه مصوت «ایـ » قبل از صامت «یـ » در کلمه ای بکار رود در نوشتن حذف می شود . مانند :خیار ـ سیاه

2.          هر گاه صامت «یـ» قبل از مصوت «ایـ » در کلمه ای بکار رود هر دو را می نویسیم ؛ مانند : پایین ـ آیین ـ بیایید

-     از کتاب بخوانیم 12 نگاره مفصلاً توضیح داده خواهد شد و سپس جدول حروف الفبای فارسی شرح داده خواهد شد .

-     آموزش جدول حروف الفبای فارسی «نشانه ها»:

کودکان ما نخست جنبه ی گفتاری زبان را می آموزند و سپس با آموزش آگاهانه به اصول حاکم بر نظام الفبایی زبان پی می برند.

1.          ویژگی های خط فارسی:

خط فارسی دارای 32 حرف یا علامت یا شکل می باشد :

الف ـ ب ـ پ ـ ت ـ ث ـ ج ـ چ ـ ح ـ خ ـ د ـ ذ ـ ر ـ ز ـ ژ ـ س ـ ش ـ ص ـ ض ـ ط ـ ظ ـ ع ـ غ ـ ف ـ ق ـ ک ـ گ ـ ل ـ م ـ ن ـ و ـ ه ـ ی ـ   ّ/ء

2.          زبان فارسی دارای 29 واج (صدا) است.

3.          سه مصوّت کوتاه (اَ  اِ   اُ )

4.          سه مصوُت بلند (آ او ای )

5.          23 صامت (ب ـ پ ـ ت ـ ث ـ ج ـ چ ـ ح ـ خ ـ د ـ ذ ـ ر ـ ز ـ ژ ـ س ـ ش ـ ص ـ ض ـ ط ـ ظ ـ ع ـ غ ـ ف ـ ق ـ ک ـ گ ـ ل ـ م ـ ن ـ و ـ ه ـ ی)

6.          حروفی که هر کدام فقط یک صدا دارند .( ب پ ج چ خ د ر ژ ش ف ک گ ل م ن )

7.          حروفی که چند شکل از آنها صدای یکسان دارند ( ت=ط ) ( ث=س=ص ) ( ح=ه ) (ذ=ز=ض=ظ ) ( غ=ق ) 5 گروه هستند.

8.          حروفی که برعکس ردیف 7 هستند ، هر یک از آنها در مقابل چند صدا قرار می گیرند:

این حروف عبارتند از(و ـ ه ـ ی )

الف. مثال برای « و »:  

گاو ـ ورزش ( صدای صامت « و » )

دود ـ گردو (صدای مصوت «او»)

خوش ـ خود (صدای مصوت «اُ»)

نو ـ جو (صدای مصوت «او»)

خویش ـ خواهش صدایی ندارد و خوانده نمی شود ، چون از استثنا ها ، (واو معدوله) هستند .

ب. مثال برای حرف « ه »:

در کلمات : مه ـ به به ـ کوه ـ ماه (صدای صامت « ه=ح » )

در کلمات : خانه ؛ نامه ، کوزه ، میوه ، (صدای مصوت «اِ»)

پ . مثال برای حرف « ی »:

در کلمات : سیب ـ قوری ـ سینی (صدای مصوت «ای»)

در کلمات : یک ـ سایه ـ چای (صدای صامت «ی»)

توضیح : هر بخش از کلمات همیشه دارای یک مصوت است و این موصت هم یا صدای اوّل و یا دوّمین صدای بخش است . مثال : اَنار ، سَبَد

·       نام گذاری مصوّت ها و صامت ها  در جدول حروف الفبای فارسی(نشانه ها ):

1.    نام گذاری مصوّت ها :

-     مصوت ها دو دسته هستند ، مصوت های بلند : «آ،او، ای» ، مصوّت های کوتاه: «اَ َ ، اِ ِ، اُ ُ »

الف. مصوت های دوشکلی: «اَ ـَ ، اُ ـُ ، آ ا ، او و»؛

-     مصوت «اَ» دارای دو شکل است ، «اَ» اول ، «ـَـ»غیر اول ، مثال : اَبر ـ دَریا.

-     مصوت «اُ» دارای دو شکل است، «اُ» اول ، «ــُـ» مثال : اُردک ، سُرخ

-     مصوت «آ» دارای دو شکل است، «آ» اول ؛ «ا» غیر اول ، مثال: آب . باران

-     مصوت «او» دارای دو شکل است ، «او» اول ، «و» غیر اول ، مثال : او ـ پارو

ب .مصوت های چهار شکلی(اِ ـِـ ـه ه ،ایـ یـ ی ای):

-     مصوت «اِ» دارای چهار شکل است:«اِ» اول ،«ــِـ» وسط «ـه» آخرین چسبان ، «ه» آخر تنها(غیر چسبان )

مثال : اِمروز  ، کِتاب ، خانه، میوه

-     مصوت «ای» دارای چهار شکل است : «ایـ» اول ، «یـ » وسط ، «ی» آخر و «ای» آخر تنها (غیر چسبان)

مانند : ایران ، سینی ، زری ، لانه ای



:: بازدید از این مطلب : 829
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mahtab
ت : سه شنبه 18 دی 1397
.
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی